Uitgerekend Maaike Doula en docent muziek

Recensies

Moeder:
Lieve Maaike, met dit kaartje willen we je bedanken voor de bijzondere ervaring van de begeleiding van de geboorte van onze dochter.
Jouw aanwezigheid heeft mijn vertrouwen in de baring versterkt en we hebben jouw aanwezigheid als een grote meerwaarde gezien.
Heel fijn was het dat naast mijn partner er nog een ander persoon continu aanwezig was.
We kijken met een goed gevoel op de bevalling terug en gaan nu genieten van het leven met onze dochter.
Nogmaals bedankt, heel veel liefs en groetjes van ons!
– oktober 2018

Moeder, alleenstaand:
Maaike heeft me geweldig bijgestaan tijdens de lange bevalling. Erg fijn om iemand te hebben die er de hele tijd bij is en er ook nog verstand van heeft. Dat geeft vertrouwen en levert ook nog mooie foto’s op. Aanrader om ook een groepscursus bij Maaike te volgen zodat je elkaar vaker ziet van te voren.
– september 2018

Moeder, alleenstaand:
Maaike was heel bijzonder voor mij tijdens mijn zwangerschap en bevalling. Samen met mijn vriendinnetjes was Maaike een perfecte doula in mijn situatie. Ze is kalm, lief, duidelijk, sociaal, enthousiast en humoristisch en weet waar ze het over heeft! Precies wat ik nodig had tijdens dit wonderbaarlijke proces! Op 9 juli is mijn dochtertje geboren en ondanks dat ik uiteindelijk een keizersnee kreeg heb ik een fijn gevoel overgehouden aan de hele gebeurtenis. Maaike stond er echt en waakte ervoor dat ik dicht bij mijn wensen bleef die we vooraf hadden besproken.
Ik zou iedereen een doula als Maaike aanbevelen! Het geboorteboek is werkelijk fantastisch, mooi beschreven wat er allemaal is gebeurd met prachtige foto’s van Maaike en mijn vriendin Ilvy!
Dank voor alles!
– augustus 2018

Moeder:
Maaike is een attente, spontane en kundige doula. Fijn om met z’n drieën de voorgesprekken over de bevalling te voeren. Maaike dacht goed mee en bracht mij op nieuwe ideeën met name over natuurlijke pijnstilling. Dat laatste heeft mij zeker geholpen bij de bevalling. Ook al eindigde mijn bevalling in een keizersnede, ik kan er toch met een positief gevoel op terugkijken. Het fotoboekje met verhaal vonden wij erg mooi, een prachtig aandenken!
– juli 2018

Vader:
Het was de geboorte van mijn eerste kind. Dankzij jouw hulp kon ik mijn vriendin op een goede manier bijstaan en ondersteunen. Naast haar staan of zitten, haar hand vasthouden of mijn hand op haar rug leggen en haar ‘scheldpartijen’ doorstaan. Doordat jij erbij was kon ik ook praktische dingen regelen: iets te eten in huis halen, of even gaan zitten om bij te komen. Je hebt mij op mijn gemak gesteld en mij laten voelen dat ik als vriend & papa op deze dag onmisbaar was. En je hebt mij wegwijs gemaakt in ‘De wereld van de Zwangere’ … (dus nu op naar de Yoghurt-Barn voor het BorstvoedingCafe ;).
– januari 2015

Lees hier meer recensies (2011-2017)