2 Handen Op 1 Buik Zwangerschapscursus voor alleenstaande zwangeren

2 Handen Op 1 Buik Almere

Zwangerschapscursus voor alleenstaande zwangeren

2 Handen Op 1 Buik is een zwangerschapscursus speciaal voor alleenstaande vrouwen. Omdat je graag een cursus wil volgen waar de focus niet ligt op de zwangere en haar partner. Of omdat je graag andere alleenstaande zwangeren wilt ontmoeten.

Deels bestaan de bijeenkomsten uit oefeningen en voorlichting ter voorbereiding op de bevalling. Hoe organiseer je de geboorte van je kind op die manier dat je er van te voren al optimaal vertrouwen in hebt? Hoe blijf je ontspannen, welke houdingen kun je aannemen, welke wensen zet je in je geboorteplan, wie vraag je om erbij te zijn?

Het andere deel van de cursus bestaat uit het uitwisselen van tips en ervaringen over praktische zaken rondom het alleenstaand moederschap. Je gaat een bijzondere periode tegemoet en het horen van de ervaringen van de andere aanstaande moeders kan je nog meer vertrouwen geven of net die ene vraag beantwoorden.

De cursus bestaat uit 6 lessen van 2 uur. De groepsgrootte varieert tussen de 3 en 10 personen.

Docente Elske Hempel heeft als verloskundige meer dan 1000 bevallingen begeleid. Nu werkt zij als doula en helpt zij zwangeren met haar persoonlijke aanpak zich optimaal voor te bereiden op de bevalling, waarin niet alleen een kind wordt geboren maar ook een ouder. In deze bijzondere periode, waarin hormonen en emoties een belangrijke rol spelen, biedt Elske een omgeving van rust en veiligheid waarin je je op je eigen-wijze kunt voorbereiden op deze nieuwe fase in je leven.

Praktische informatie:

  • Wanneer: De cursus in Almere is nog in opstartfase en zal in onderling overleg op nader te bepalen tijd en plek in Almere plaatsvinden.
  • Prijs: €175,- | 6 lessen en een terugkomles | Bij een minimum van 3 personen
  • Losse lesprijs: €30,-
  • Docente: Elske Hempel, www.doula-almere.nl
  • Vragen: elske@doula-almere.nl of bel +31 6 3855 2784

Aanmelden proefles