2 Handen Op 1 Buik Zwangerschapscursus voor alleenstaande zwangeren

Links

 

Alleen met kinderwens
voor single vrouwen die het moederschap overwegen, door Barbara Lammerts van Bueren.

Babyconcertjes
Concerten in Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Rotterdam en Den Haag. Een serie van concerten met de kwaliteit die je gewend bent van de concertzaal, maar met een groot verschil: je baby is van harte welkom (inclusief babygeluidjes)!

Bam-Mam
Bam­mam.nl is er voor alle vrouwen die bewust voor het alleenstaand ouderschap kiezen of zich daar nog op aan het oriënteren zijn. De vereniging komt op voor de collectieve belangen van Bam moeders. Daarnaast is gezelligheid en de kans voor vrouwen en kinderen om in contact te komen met gelijkgestemden, een belangrijk aspect van onze vereniging.

De doula bevalt goed
Voorlichtingsfilm van 8 minuten, informatief, met interviews met ouders en doula’s.

Doulabegeleiding
www.doulanederland.nl en www.doula.nl

Een wereldwondertje: Een prentenboek speciaal voor alle KID kindjes geboren in een gezin met 1 of 2 mama(‘s).

Zwangerschaps en newbornfotografie: Hanni van Kusuma fotografie, zij maakte ook de foto’s op deze website.

Het verhaal van kleine beer: Een korte animatiefilm voor peuters en kleuters en een (bekende of onbekende) donorvader. De DVD is er in verschillende versies: (I) voor kinderen met een alleenstaande moeder, (II) voor kinderen met twee moeders en (III) voor kinderen met een moeder en een vader.

Ikkeboek
Een prachtig kraamboek voor 2 mama’s of voor de alleenstaande mama.

Kaya Birth Stool huren
Actieve houdingen bevorderen het baringsproces en geven de barende gevoel van controle. Door het ontwerp van de Kaya Baarstoel zijn veel verschillende posities mogelijk. Ook voor onder de douche of in bad.

Kinderwenscoach Sara Coster
Voor iedereen die op een niet traditionele manier zijn of haar kinderwens wil vervullen. Individuele coaching en workshops.

La Leche League
Borstvoedingorganisatie La Leche League draait volledig op enthousiaste en geschoolde vrijwilligers, die je van moeder tot moeder willen helpen en informeren. Onze informatie is gebaseerd op wetenschappelijke inzichten en jarenlange ervaring.

Mamaverwenbon
Superleuke website waar je een kadobon kunt kopen voor een (aanstaande) mama. Zij kan zelf een keuze maken uit talloze aanbieders en de bon verzilveren wanneer zij dat wil: Personal trainers, massages, huiskappers, noem maar op. Verdiende verwennerij!