Foto tijdens een thuisbevalling in de eerste lockdown

Update 15 februari 2022

De intake- en doulagesprekken kunnen bij jou thuis plaatsvinden. We houden afstand van elkaar en zonodig draag ik een mondkapje. Als je een live gesprek liever niet wilt dan is videobellen een prima alternatief. Vanzelfsprekend melden we het bij elkaar wanneer jij, je geboortepartner of ik last hebben van corona klachten.

Mijn gezin en ik leven de corona maatregelen na en hebben sinds maart 2020 een beperkt groepje mensen met wie we live contact hebben. We zijn allemaal volledig gevaccineerd.

Wanneer je thuis bevalt mag ik er volgens de huidige maatregelen gewoon bij zijn. Op dit moment is in de meeste ziekenhuizen een tweede of derde persoon toegestaan bij de bevalling maar dit kan veranderen. Wanneer het moment daar is bekijken we de situatie en gaan we hier desgewenst over in gesprek met elkaar en met je zorgverleners. Als mijn fysieke aanwezigheid niet mogelijk is in het ziekenhuis kan ik ook online een dermate bijdrage leveren aan jouw bevalling, dat je er nog steeds heel veel aan zult hebben. Ik vertel je er graag meer over!

Ik wil je graag helpen deze bevalling met vertrouwen tegemoet te zien en zo ontspannen mogelijk te beleven. Laten we elkaar snel ontmoeten!

× Hoe kan ik je helpen?