Update 28 maart 2021

Gelukkig mogen de intake- en doulagesprekken gewoon bij jou thuis plaatsvinden! We houden afstand van elkaar en desgewenst draag ik een mondkapje. Als je een live gesprek liever niet wilt dan is videobellen een prima alternatief.

Mijn gezin en ik leven de corona maatregelen na en hebben sinds maart 2020 een beperkt groepje mensen met wie we live contact hebben.

Wanneer je thuis bevalt mag ik er volgens de huidige maatregelen gewoon bij zijn.

Wanneer je in het ziekenhuis bevalt is het belangrijk dat jij eerst zelf jouw wens voor mijn aanwezigheid als derde persoon kenbaar maakt. Wanneer je ook een verloskundige in de eerste lijn hebt, is het raadzaam dat zij hierover ook contact opneemt met het ziekenhuis. Belangrijk is dat vervolgens in je dossier wordt vastgelegd dat de aanwezigheid van je doula als derde persoon goedgekeurd is. Dan ben je zeker van mijn aanwezigheid tijdens jouw bevalling.

Vanzelfsprekend melden we het bij elkaar wanneer jij, je partner of ik last heeft van neusverkoudheid, hoesten of koorts. Ik was mijn handen bij binnenkomst en houdt 1,5 meter afstand tot jou en je geboortepartner. Hoe ik binnen deze maatregelen toch een prettige doulabegeleiding kan geven met warmte, rust en vertrouwen, bespreek ik graag met je tijdens een intakegesprek.

Ik wil je graag helpen deze bevalling met vertrouwen tegemoet te zien en zo ontspannen mogelijk te beleven. Laten we elkaar snel ontmoeten!

× Hoe kan ik je helpen?