Update 15 okt 2020

Gelukkig mogen de intake- en doulagesprekken nog bij jou thuis plaatsvinden! Als je dit liever niet wilt blijft videobellen natuurlijk ook altijd een mogelijkheid.

Wanneer je thuis bevalt kan ik er gewoon bij zijn, samen met de verloskundige en kraamverzorgende mogen we als doula een thuisbevalling begeleiden.

Wanneer je in het ziekenhuis bevalt is de kans groot dat ik er bij mag zijn, maar niet overal. In dat geval overleggen we met de zorgverleners van dat moment.

Vanzelfsprekend melden we het bij elkaar wanneer jij, je partner of ik last heeft van neusverkoudheid, niezen of hoesten. Ik was mijn handen bij binnenkomst en houdt zo veel mogelijk 1,5 meter afstand tot jou en je geboortepartner. Hoe ik binnen deze maatregelen toch een prettige doulabegeleiding kan geven met warmte, vertrouwen en massage bespreek ik graag met je tijdens een intakegesprek.

Ik wil je graag helpen deze bevalling met vertrouwen tegemoet te zien en zo ontspannen mogelijk te beleven. Wie weet spreken we elkaar snel!

Thuisbevalling tijdens de coronacrisis op 26 maart 2020

× Hoe kan ik je helpen?