Update 18 November 2020

Lieve allemaal,

Live lessen

De lessen op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag worden LIVE gegeven. Ik volg hierbij de adviezen van het RIVM en pas mijn coronaprotocol tussendoor steeds aan gezien de mogelijkheden en situatie.

Videolessen

Abonnementhouders die i.v.m. corona niet live bij de les kunnen zijn, ontvangen een videoles op YouTube.

Zaterdag

Op zaterdag kun je naar Rock ‘n Romper bij Kinderdagverblijf Partou in De Meern. De lesruimte op de speelzolder is dermate groot dat we met groot gemak 1,5 meter afstand van elkaar kunnen bewaren. Het maximum aantal deelnemende volwassenen op zaterdag is 6. De ouders dragen mondkapjes bij binnenkomst en tijdens de les.

Door de weeks

Door de weeks zijn de lessen bij mij thuis in Utrecht Terwijde in onze zeer ruime huiskamer. Ook daar kan met gemak 1,5 meter afstand tot elkaar bewaard worden. Mijn gezin en ik leven de maatregelen van het RIVM na. Voor en na de lessen worden de deurklinken en wc gereinigd. Zo kunnen we met net zo veel plezier als normaal een superleuke Rock ‘n Romper les hebben met elkaar! Het maximum aantal deelnemende volwassenen bij mij thuis is 3. De ouders dragen mondkapjes bij binnenkomst en tijdens de les.

Bijzondere aanpassingen

In het coronaprotocol hieronder kun je precies lezen wat de maatregelen zijn. In het bijzonder wil ik daarvan toelichten:

  • Bij beweegliedjes blijven ouders op en rond hun plek. De kinderen kunnen wel vrij door de ruimte rennen en dansen.
  • De ouders dragen mondkapjes bij binnenkomst en tijdens de les.

Coronaprotocol

Het bijgewerkte coronaprotocol vind je hier: CORONAPROTOCOL ROCK ‘N ROMPER

Videolessen

Alle videolessen die gratis te volgen zijn op YouTube vind je hier!
Je kunt ook een videoabonnement nemen, dan krijg je wekelijks zo’n leuke lesvideo toegestuurd!

Groetjes! Maaike

× Hoe kan ik je helpen?