Jeetje wat is het lang geleden dat ik een videomontage kon laten zien van de liedjes van een Zwanglesgroep! Zie video hieronder. Deze groep heeft alleen de laatste twee lessen live kunnen zingen, de rest van de cursus vond online plaats. En wat hebben zij en ik daar enorm van genoten! En vooral, wat klinkt het lekker, zeker als je bedenkt dat deze meiden maar 1 of 2 keer met elkaar gezongen hebben nadat ze weken lang in hun eentje tegen hun laptop hebben staan galmen!

Het was weer een erg leuke groep en ik hoop voor hen dat ze nog lang zo veel aan elkaar zullen hebben zoals ze dat nu al doen. Groep 43 bestond uit 10 zwangeressen, waarvan het meerendeel een medische indicatie heeft. Er speelde nogal wat, dat kun je wel zeggen! Maar hoe fijn is het dan om een appgroep te hebben waarin alle minder leuke en leuke momenten gedeeld worden. En waarin deze week het geboortebericht kwam van de eerste baby van deze groep!

Lieve meiden, ik wens jullie een prachtige bevalling en ontmoeting van je zoon of dochter toe. Een bevalling waarin het je lukt om positief te blijven, ongekende krachten uit jezelf om hoog te halen en vooral, te blijven ademen. We zien elkaar weer bij de terugkomles!

Liefs, Maaike

Er is een nieuwe groep gestart op 31 mei.
De volgende gratis proefles is op maandagavond 6 september!
Meer info en Aanmelden

Archieven

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@maaikerijnsburger.nl

POSTADRES
Maaike Rijnsburger
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten
voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW-id: NL002062534B60

× Hoe kan ik je helpen?