REVIEWS

Roselle, december 2019:
Ik kon niet wachten om Casper kennis te laten maken met muziek. Geweldig dat we dat via Rock & Romper hebben kunnen doen vanaf dat hij een paar maanden was totdat hij naar de basisschool ging. Casper heeft er ongelofelijk van genoten en zoveel liedjes en dansjes geleerd. Dank je wel daarvoor!

Shirley, april 2019:
De rock’n romper lessen zijn echt een feestje voor ons! Lekker zingen, dansen en muziek maken. Even een uurtje mijn volledige aandacht voor mijn zoontje. Maaike zorgt altijd voor leuke thema’s en attributen. Ook haar flexibele houding van: niets moet, alles mag is erg fijn.

Barbera, april 2019:
Lieve Maaike en Monkie, heel erg bedankt voor de fijne muzieklessen. Stella is er enorm door gegroeid. Veel woorden en liedjes, vrolijkheid, dansen en bewegingen heb ik thuis terug zien komen. We gebruiken de liedjes zeker op vakantie, van praktische dingen leuker maken (tanden poetsen!) maar ook om even weer in een vrolijke bui te komen. Ongelofelijk bedankt!

Maartje, februari 2018:
Ga met je hummel lekker zingen & dansen bij Rock en Romper!!! Het helpt bij taal, bij muziek en het is echt zo ontzettend leuk om zo contact met je kleine en met elkaar te hebben. Maaike heeft de gave om contact te maken met alle kinderen! Ook als ze wat terughoudend zijn. Een aanrader.

Wendy, november 2017:
Een leuke laagdrempelige manier om samen met je kind met muziek bezig te zijn.
Wij gaan nu ruim 2 jaar regelmatig naar Rock’n romper. Het eerste woordje wat Vienne zei was dan ook niet papa of mama maar: Kikker, toen haar favoriete liedje. Nu staat Vienne iedere ochtend zingend op en gaat ze zingend naar bed. Het hele repertoire komt bijna dagelijks aan bod.
De les wordt gegeven door een kei van een muziekdocent, er wordt altijd op de situatie ingespeeld en er is ruimte voor de eigen inbreng/behoeften van de kids!

Roselle, november 2017:
Mijn zoontje Casper was nog maar 10 weken toen we voor het eerst naar Rock & Romper gingen. Als baby’tje vond hij het heerlijk om alle liedjes te horen, hij lachte altijd van oor tot oor. Inmiddels is hij 2 jaar en nog steeds gaan we met heel veel plezier naar juf Maaike en Monkie. Vooral de interactieve liedjes waarbij hij kan meedoen (pannenkoeken bakken, dansen met Nijntje, rennen tijdens het liedje Voetje,voetje, voetje, vindt hij helemaal geweldig.
Ik vind het belangrijk dat Casper muziek leert kennen en waarderen en dit is een heel laagdrempelige en leuke manier om dat te doen!

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@maaikerijnsburger.com

POSTADRES
Maaike Rijnsburger
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten
voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW-id: NL002062534B60

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?