Reviews

Ménou, dec 2023, 1e kind:
Het was heerlijk om samen te zingen en contact te maken met mijn lichaam en ongeboren kindje. Zwangles was voor mij pure ontspanning en even helemaal in het moment zijn.

Simone, okt 2023:
Ik denk met veel plezier terug aan Zwangles en nog steeds zing ik regelmatig ‘Jouw Liedje’ van Claudia de Breij voor mijn kinderen. Als mijn dochter de slaap niet kan vatten vraagt ze wel eens “Mama, wil je dat liedje van ‘altijd dichtbij’ zingen?” Nog steeds wordt ze er rustig van en gaat ze vervolgens lekker slapen.

Lisette, sep 2023, 1e kind:
Ik heb echt gigantisch genoten en voelde me veel meer welkom dan ik vooraf dacht! Echt een ontzettend leuke groep, met lieve meiden en een gezellige, lieve “docent”!

Marije, dec 2022, 1e kind:
Ik had geen zangervaring en vond het daarom ook wel een beetje spannend in het begin. Maar door de fijne en ongedwongen manier van hoe Maaike lesgeeft voelde ik mij vrij om te zingen en heb ik er alleen maar plezier in gehad!

Martineke, nov 2021, 3e kind:
Ik heb heel erg genoten van deze cursus en van het zingen. Het is mijn derde zwangerschap, dus ik dacht al heel veel te weten. Toch heb ik nieuwe dingen geleerd, met name welke keuzes er allemaal zijn en hoe je heel dichtbij jezelf en je wensen kunt blijven. Dit maakt dat ik me verder ga verdiepen en nieuwe inzichten heb voor mijn derde bevalling. Dat geeft me een goed en blij gevoel en maakt dat ik er nog meer naar uitkijk!

Tinka, nov 2021, 2e keer Zwangles:
Zwangles combineert handige informatie over bevallen met ontspannen zingen en een heel gezellige groep lotgenoten. 🙂 Maaike brengt alle informatie over de bevalling op een duidelijke manier met veel voorbeelden uit de praktijk. Daarnaast is het zingen een heel fijne manier om echt even te genieten van het kleine wonder in je buik en dat even al je aandacht te geven tussen alle drukte door. En onze zwanglesgroep is ook een ontzettend fijne groepsapp geworden, die ruim een half jaar later nog steeds heel veel wordt gebruikt. We delen lief en leed, en kunnen elkaar allerlei vragen stellen over de kleintjes. Superhandig!

Karin, mei 2021, 2e keer Zwangles:
Ik vond het zeker leuk en leerzaam om voor de tweede keer met Zwangles mee te doen! Het was voor mij een fijne opfrissing van theorie die toch weer was weggezakt. En ik merkte dat het voor mij heel goed was om een ‘vast’ moment te hebben om bezig te zijn met de zwangerschap en de komst van een kindje, omdat dat ‘stilstaan’ er juist bij een tweede snel bij inschiet. En ook de tweede keer is het fijn om ervaringen te kunnen delen met een groep zwangeren. En tot slot is het zingen natuurlijk ook de tweede keer heel erg leuk en ontspannend!

Colinda, mei 2021, 2e kind:
Maaike is in staat om ondanks de online lessen een groepsband te creeëren. Ze heeft oog voor individuele vragen en ervaringen. De cursus is positief opgezet. Maaike maakte voor ons een speciale opname van Take Your Time Girl met de hartslag van ons kindje. Zelfs als zorgverlener binnen de geboortezorg is de cursus waardevol voor me geweest, ik ben blij dat ik met een fijne groep vrouwen de bijzondere periode van het zwanger zijn heb mogen delen. En het zingen blijf ik zeker doen!

Renée, mei 2021, 1e kind:
Ik heb ontzettend veel plezier beleefd aan Zwangles bij Maaike. Het is een leuke combinatie van theorie over en tips voor de bevalling en fijn samen zingen. Maaike heeft oog voor ieders vragen en wensen hierin en de combinatie van online theorie en in het echt samen zingen goed ingericht. Ook is het heel fijn om samen met andere zwangere vrouwen deze cursus samen te doen en ervaringen / tips met elkaar te delen. Heel erg bedankt voor alles Maaike!!

Tinka, mei 2021, 2e keer Zwangles:
Hoe vond ik het om voor de tweede keer Zwangles te doen? Het is nog steeds superleuk! Het is echt weer even een momentje voor jezelf en de nieuwe baby, die krijg je niet zo veel als je al een dreumes hebt rond lopen. Het zingen is sowieso weer leuk. De theorie is wel veel herhaling maar dat zou ik wel zo houden voor de mensen die er de eerste keer bij zijn.

Mirthe, maart 2021, 1e kind:
In deze gekke tijden waardeer ik dit soort vrolijke online lessen heel erg. En weer opnieuw bezig met zingen na een lange tijd voelt bevrijdend!

Jolanda, februari 2021, 3e kind:
Een goed begin is het halve werk en wat is er fijner dan met een baby in je buik lekker zingen. Na de eerste echo heb ik mij daarom direct aangemeld voor Zwangles. In deze unieke zwangerschapscursus van Maaike Rijnsburger wordt voorlichting gecombineerd met het zingen van popliedjes. Maaike heeft jarenlange ervaring als muziekdocent en weet als geen ander een ontspannen sfeer te creëren om lekker samen te zingen en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is zij werkzaam als doula en neemt zodoende een schat aan ervaring mee naar het voorlichtingsgedeelte. Hoewel het alweer mijn derde zwangerschap was, heb ik deze cursus als heel waardevol ervaren. Er is veel ruimte voor het stellen van vragen, ontspanningsoefeningen en vooral ook genieten van het nieuwe leven dat in je groeit. Kan haast niet anders of onze jongen wordt een muzikaal ventje (zie foto) en wij kunnen niet wachten op het vervolg bij Rock n’ Romper!

 

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@maaikerijnsburger.nl

POSTADRES
Maaike Rijnsburger
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten
voorbehouden.
KVK: 58707719
BTW-id: NL002062534B60

× Hoe kan ik je helpen?