ZWANGLES REVIEWS

Rian, januari 2019:
Hoi Maaike, ik ben jou zo ontzettend dankbaar voor de tips die je me de afgelopen periode hebt gegeven. En ook de verhalen die je tijdens de Zwangles deelde. Het heeft me een enorm vertrouwen gegeven in mijn bevalling. Ik heb de weeën heel goed kunnen wegademen, zo goed dat ik het idee heb dat er niet zoveel heb gehad. Dat wegademen deed ik a.d.h.v. die oefening die we een paar keer hebben gedaan, en ik denk ook dat het zingen daarbij heeft geholpen. Dus, blijf doen wat je doet want je bent er supergoed in om mensen vertrouwen en rust te geven tijdens een zwangerschap en bevalling. Precies wat ik nodig had na die negatieve eerste ervaring.

Simone, december 2018:
Op 3 september begon ik aan iets buiten mijn comfortzone, zwangles. Op 22 november sloot ik zwangles af met de presentatie, uit volle borst zingend en genietend, notabene voor publiek. Wie had dat gedacht!
Dat was niet gelukt zonder jouw bezielende begeleiding. En die had je niet alleen voor het zanggedeelte. Ook het zwangerschapsdeel heb ik als zeer prettig ervaren. Erg fijn om als “first time mommy” adviezen te krijgen en ervaringen van anderen te horen in een ontspannen sfeer.
Tot ziens bij de terugkomles, lieve groeten!

Jiska, november 2018:
Lieve Maaike, ik wil je graag bedanken voor twee fijne cursussen zwangles.  Heb er echt veel aan gehad. Je hebt me een stukje zelfverzekerder gemaakt over de bevalling, ik voelde dat ik het echt op eigen kracht kan. En dat heb ik ook morgen ervaren. Inclusief het aanpakken van de baby, hoe prachtig is dat! Mocht er toch bij ons een derde komen dan kom ik graag weer bij je zingen 😀. Nogmaals erg bedankt, tot op de terugkomles!!

Iris, augustus 2018:
Maaike, ik weet niet hoe je het voor elkaar hebt gekregen maar we staan er echt als een koor. En zuiver ook.

Astrid, juli 2018:
Zwangles heeft mij verbinding gebracht. Verbinding tijdens de zwangerschap met het kindje in mijn buik. Nu verbinden de liedjes mij met mijn zoon door ze te zingen als we spelen, dansen, blij zijn, hij slapen gaat of verdrietig is. Toen en nu brengen de liedjes me in vervoering.
De verbintenis is ook onstaan met de andere cursisten. Het zingen van, praten over en geraakt worden door de liedjes schept een band en intimiteit. De presentatie was een hoogtepunt. En ook nu blijven we verbonden door het delen van nieuwe nummers die we zingen voor onze pas geboren kinderen.
Dankjewel Maaike, je hebt iets heel waardevols opgezet.

Hilde, juli 2018:
Leerzaam, leuk en gezellig! Met alle nuttige informatie ook een houvast tijdens mijn eerste zwangerschap.

CONTACT
Maaike Rijnsburger
06 1339 0048
info@maaikerijnsburger.nl

POSTADRES
Edmond Audranstraat 251
3543 BH Utrecht

Alle rechten voorbehouden.
KVK: 58707719
BTWid: NL002062534B60

× Hoe kan ik je helpen?